Zapečený losos na fenyklu a rajčatech

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa osolíme a opepříme. Poté jej pokapeme citronovou šťávou a chvíli necháme uležet.
  • 2
    Nyní připravíme zálivku. V hrnečku promícháme olivový olej, ocet, med, utřený česnek, sůl a pepř. Do zapékací misky položíme rozkrájená rajčata a na kousky nakrájený fenykl. Vše promícháme se zálivkou. Na vrstvu zeleniny položíme předem připraveného lososa a dáme do předehřáté trouby. Zapékáme při 220 stupích Celsia 25 minut.
  • 3
    Podáváme s pečenou zeleninou a rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.