Zapékaná treska se zeleninou

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
22 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky opláchneme, pokrájíme na kostičky a dáme do zapékací mísy. Vymačkáme limetku a šťávou zalijeme rybí maso. Cibuli pokrájíme na kostičky a přidáme k rybě. Do mísy ještě prolisujeme česnek a vše důkladně promícháme.
  • 2
    Nakonec do mísy přidáme pokrájenou slaninu, nasekanou pažitku, majoránku, sůl a pepř. Důkladně promícháme a vše zalijeme směsí protlaku a smetany. Již nemícháme, zakryjeme a dáme do trouby péct na jednu hodinu při teplotě 180°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.