Zapékaná zelenina

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku se špetkou soli, přidáme mléko a vejce a vypracujeme těsto. Vetřeme hořčici a necháme odležet.
  • 2
    Do žáruvzdorné nádoby nalijeme olej a necháme rozpálit v předehřáté troubě cca 10 minut při teplotě 200 stupňů.
  • 3
    Ve woku rozehřejeme máslo a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a rozetřený česnek.
  • 4
    Karotku a fazolky povaříme v hrnci s vroucí vodou cca 7 minut, poté necháme okapat.
  • 5
    Do woku přidáme kukuřici, hořčici, rajčata, majoránku a oregano. Přidáme karotky a fazolky.
  • 6
    Zapékací nádobu vyndáme z mísy a nalijeme do ní těsto. Doprostřed dáme zeleninu a pečeme 35 minut, dokud těsto neztuhne.
  • 7
    Zapékanou zeleninu poté vyndáme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.