Zapékané filé s houbami

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
26 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vymazané zapékací mísy urovnáme vařené brambory nakrájené na plátky, osolíme je a opepříme. Přidáme porce filé povařené v osolené vodě a nakonec podušené, nadrobno nakrájené houby s utřeným česnekem.
  • 2
    Mléko rozmícháme s vejci a nastrouhaným sýrem. Směsí zalijeme pokrm a zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Na talíři obložíme filé plátky omytých rajčat a ozdobíme pažitkou. Podle chuti pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.