Zapékané gnocchi s rajčaty

28 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
34 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
334 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpalte větší pánev a na trošce oleje orestujte česnek nakrájený na tenké plátky, přilijte rajčatové pyré a nechte vařit 10 minut za občasného míchání.
  • 2
    Přidejte špetku soli, pepře a pesto. Dobře promíchejte a odstavte.
  • 3
    Gnocchi uvařte podle návodu na obalu v dostatečném množství vroucí osolené vody, sceďte a přisypte k omáčce.
  • 4
    Přesypte do zapékací misky a ozdobte plátky mozzarelly, pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.