Zapékané houby s ricottou

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
40 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby očistíme a nadrobno nakrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo, za stálého míchání na něm houby opečeme.
  • 2
    Toastové chleby zbavíme kůrky, nakrájíme na kostičky a v pánvi na rozehřátém másle opečeme dozlatova. Necháme okapat na papírové utěrce.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Petržel opláchneme a nasekáme. Houby promícháme s petrželkou, ricottou, žloutky a kostkami toastového chleba, okořeníme solí a pepřem.
  • 4
    Houbovou směs dáme do zapékací mísy, posypeme parmezánem a necháme 10 minut zapékat v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.