Zapékané hovězí maso

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
23 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku z konzervy osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme.
  • 2
    Na maso naskládáme plátky uvařených brambor, osolíme, opepříme a posypeme drobně nakrájenou, spařenou kapustou.
  • 3
    Pokrm zapečeme v horké troubě. Krátce před koncem pečení zalijeme rozšlehanými vejci.
  • 4
    Před podáváním ozdobíme každou porci dílky rajčat a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.