Zapékané hovězí maso
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceVoda pitná
- 5kusůBrambory vařené
- 1kusKapusta hlávková
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyRajčata
- 2lžícePetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
- 1kusHovězí ve vlastní šťávě
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
23 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na tuku z konzervy osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme.
- 2Na maso naskládáme plátky uvařených brambor, osolíme, opepříme a posypeme drobně nakrájenou, spařenou kapustou.
- 3Pokrm zapečeme v horké troubě. Krátce před koncem pečení zalijeme rozšlehanými vejci.
- 4Před podáváním ozdobíme každou porci dílky rajčat a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.