Zapékané hovězí na zelenině

150 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
49 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostky nakrájené maso na sádle a cibuli dobře osmažíme, podlijeme vývarem, dusíme do měkka. Rajčata a papriku nakrájíme na proužky, česnek na kolečka, ořechy posekáme nadrobno, muškátový květ, pepř, to všechno přidáme k masu a pod policí necháme dusit.
  • 2
    Mezitím připravíme nasekaná vařená vajíčka, nasekanou petrželku, sundáme poklici a vmícháme do masa. Zalijeme smetanou, posypeme majoránkou, necháme ještě chvilku zapéct.
  • 3
    Hotové maso ještě nakonec dochutíme solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.