Zapékané jehněčí medailonky

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
20 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa odstraníme lůj. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
  • 2
    Osolíme a opepříme obě strany medailonků a položíme na pekáč. Na každý dáme vrstvu pokrájené cibule, mrkve a brambor. Brambory navrch potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme špetkou rozmarýnu.
  • 3
    Medailonky zapékáme v troubě 30 minut, aby byly měkké.
  • 4
    Hotové necháme okapat a servírujeme na talíře. Ozdobíme rozmarýnem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.