Zapékané jehněčí medailonky
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
20 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z masa odstraníme lůj. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
- 2Osolíme a opepříme obě strany medailonků a položíme na pekáč. Na každý dáme vrstvu pokrájené cibule, mrkve a brambor. Brambory navrch potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme špetkou rozmarýnu.
- 3Medailonky zapékáme v troubě 30 minut, aby byly měkké.
- 4Hotové necháme okapat a servírujeme na talíře. Ozdobíme rozmarýnem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.