Zapékané kuřecí maso s lilkem

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
22 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
12 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky přepůlíme na půl a vydlabeme. Vydlabaný vnitřek osolíme a necháme stranou.
  • 2
    Předehřejeme troubu na 200 °C.
  • 3
    Rajčata nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme, osmažíme na pánvi, přidáme cibuli a nudličky z kuřecích prsou, osolíme, opepříme, posypeme petrželkou.
  • 4
    Přimícháme připravená rajčata. Chvilku podusíme.
  • 5
    Do hotové směsi přimícháme vydlabaný vnitřek lilku a strouhanku.
  • 6
    Hotovou směsí plníme půlky lilků.
  • 7
    Plněné lilky klademe do pekáče a polijeme vývarem.
  • 8
    Pečeme 60 minut, poté posypeme sýrem a pečeme dalších 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.