Zapékané žampiony se zeleninou

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby očistíme a oddělíme kloboučky od nožiček. Zeleninu omyjeme a pokrájíme na drobné kousky. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme najemno. Z toastového chleba okrájíme kůrky.
  • 2
    Olej rozpálíme a osmahneme na něm cibuli, česnek a pokrájenou zeleninu. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Plátky chleba osmahneme na suché pánvi, poté přendáme na plech, navrch položíme klobouky hub, na každý dáme kousek másla a necháme péct při 180°C 4 minuty. Potom vyjmeme z trouby, klobouky hub naplníme zeleninovou směsí a necháme opět zapékat ještě 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.