Zapékaný mořský jazyk

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
10 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z ryby použijeme filety bez kostí a kůže. Filety osolíme, opepříme a potřeme česnekem.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj filety, pokapeme vínem, kolem ryby poklademe plátky žampionů, zalijeme rajčatovou omáčkou smíchanou s bešamelem, posypeme strouhankou a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě 20 minut.
  • 3
    Na talířích porce pokapeme citronovou šťávou a posypeme posekanou petrželkou. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.