Zapékaný tuňák

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
20 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny připravíme dle návodu na obalu. Mezitím pokrájíme cibuli nadrobno, žampiony nakrájíme na plátky. Rozpálíme pánev, pokapeme olejem a cibulku se žampiony lehce osmahneme. Po třech minutách přidáme sýr, prolisujeme do pánve česnek, brokolici i fazolky. Vše zalijeme mlékem a dochutíme solí, pepřem, majoránkou.
  • 2
    Směs neustále mícháme, dokud se sýr neroztaví. Nyní přidáme do pánve tuňáka. Těstoviny přesypeme do zapékací mísy a přidáme k nim směs z pánve. Vše zamícháme a dáme na deset minut zapékat do trouby na 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.