Závin s kuřecím masem a zelím

70 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
33 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nahrubo nastrouhanou mrkev a omyté, na nudličky nakrájené maso opečeme na másle, osolíme,a opepříme. Přidáme kysané zelí, bobkový list a nadrcený jalovec. Vše krátce osmahneme, vmícháme nakrájenou pažitku a kmín.
  • 2
    Těsto rozválíme na plát, potřeme hořčicí a rozprostřeme na něm masovou směs se zelím. Těsto stočíme do závinu, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem.
  • 3
    Závin pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 40 minut. Po 20 minutách pečení přikryjeme závin pergamenovým papírem.
  • 4
    Upečený závin nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.