Závitky bulgogi

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
36 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na tenké kousky a dáme stranou.
  • 2
    Ve velké míse smícháme najemno nasekaný česnek a jarní cibulku. Přidáme 60 ml BBB Asijské omáčky, med a sezamový olej. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme hovězí maso a necháme ho 1 hodinu naložené.
  • 3
    Na mírném plameni restujeme hovězí maso 10 - 15 minut, dokud není propečené. Omyjeme salátové listy a balíme do nich hovězí maso a můžeme jíst.
  • 4
    BBB Asijská omáčka (náhražka sójové omáčky):
  • 5
    Utřeme si česnek a nasekáme nadrobno zázvor. Česnek, med, ocet, pepř, sůl, vodu a zázvor smícháme v hrnci a vaříme na mírném plameni 15 - 20 minut, dokud se omáčka nezredukuje na množství cca 130 ml. Dáme do láhve a uchováváme v lednici až 2 týdny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.