Závitky z hovězího masa s celerem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
28 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme kari kořením. Posypeme celerem a jablky, které jsme předem nakrájeli na kostičky, přidáme nasekanou petrželku. Svineme a převážeme nití.
  • 2
    Závitky pak obalíme v hladké mouce. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme závitky, které ze všech stran opečeme a poté podlijeme vodou. Za občasného podlití dusíme do měkka.
  • 3
    Závitky vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme smetanu a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.