Závitky z mletého masa v čínském zelí

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
45 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z čínského zelí oddělíme 8 listů a krátce je blanšírujeme. Uvaříme 2 vejce na tvrdo, drobně je nasekáme a 60 g hub nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a bílých vnitřků a nakrájíme na kousky. Cibule a bylinky drobně nasekáme, housky navlhčíme a vymačkáme. Rajčata oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Mleté maso smícháme s houskami, cibulí, syrovými a vařenými vejci a paprikou. Okořeníme solí a pepřem a zjemníme bylinkami. Vše spolu řádně promícháme. Na rozložené listy čínského zelí rozdělíme masovou náplň a listy stočíme. Závitky vložíme na pánev s 1 polévkovou lžící rozpáleného másla a krátce opečeme. Zalijeme trochou vývaru a v troubě předehřáté na 160 °C pečeme asi 20 minut.
  • 3
    Závitky obložíme camembertem, ozdobíme kousky rajčat a při 180 °C krátce zapečeme. Zbývající houby nahrubo nakrájíme, opečeme na másle a zalijeme zbytkem fondue. Okořeníme solí a pepřem. Houby rozdělíme na talíře a doprostřed uložíme závitky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.