Závitky z telecího masa plněné vepřovým masem
35 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí kýta
- 2lžičkyPepř černý mletý
- 100gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
- Na mleté maso
- 150gramůVepřové maso mleté
- 30gramůSýr Parmezán
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 2špetkyKmín mletý
- 2špetkyMuškátový oříšek
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
- Na obalení
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká
- 30gramůSýr Parmezán
- 80gramůStrouhanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
45 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
767 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Telecí kýtu nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme, parmazán nastrouháme.
- 2Umleté vepřové maso v míse dobře promícháme s česnekem, solí, kořením a sýrem. Masovou hmotu rozdělíme na telecí řízky, zavineme a sepneme jehlou. Závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích se sýrem a ve strouhance. Smažíme z obou stran na sádle dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.