Závitky z telecího masa plněné vepřovým masem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
45 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
767 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme, parmazán nastrouháme.
  • 2
    Umleté vepřové maso v míse dobře promícháme s česnekem, solí, kořením a sýrem. Masovou hmotu rozdělíme na telecí řízky, zavineme a sepneme jehlou. Závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích se sýrem a ve strouhance. Smažíme z obou stran na sádle dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.