Zelené rajčatové čatní

15 min.
Indie
Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
26 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
634 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a rozkrojíme na 4 části. Na pánvi bez oleje orestujeme buráky. Do pánve nalijeme olej a necháme na něm smažit listy kari, zelené chilli, česnek a hořčici po dobu 2 minut. Na pánev následně umístíme i rajčata, přidáme špetku soli a necháme smažit okolo 4 minut.
  • 2
    Směs následně vyklopíme do mísy a odložíme bokem, dokud nevychladne. Když je směs vychladlá, rozmixujeme s tamarindovou šťávou a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.