Zelenina s krabím masem a bramborami

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a opečeme celé v horkém oleji. Během pečení brambory okmínujeme, osolíme a nakonec posypeme nakrájenou pažitkou.
  • 2
    Oloupanou kedlubnu a omyté ředkvičky nakrájíme na tenké plátky, osolíme a opepříme.
  • 3
    Krabí maso omyjeme, osušíme a zakapeme lžící citronové šťávy. Necháme chvíli odležet v chladničce.
  • 4
    Majonézu promícháme se zbylou citronovou šťávou, mírně osolíme, opepříme a vmícháme do krabího masa.
  • 5
    Brambory s kedlubnou, ředkvičkami a krabím salátem upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.