Zelenina s krabím masem a bramborami
45 min.
Ingredience
- 400gramůBrambory
- 2lžíceOlej olivový
- 2lžičkyKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePažitka
- 300gramůKedlubna
- 10kusůŘedkvička
- 200gramůKrab
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceMajonéza
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Brambory omyjeme a opečeme celé v horkém oleji. Během pečení brambory okmínujeme, osolíme a nakonec posypeme nakrájenou pažitkou.
- 2Oloupanou kedlubnu a omyté ředkvičky nakrájíme na tenké plátky, osolíme a opepříme.
- 3Krabí maso omyjeme, osušíme a zakapeme lžící citronové šťávy. Necháme chvíli odležet v chladničce.
- 4Majonézu promícháme se zbylou citronovou šťávou, mírně osolíme, opepříme a vmícháme do krabího masa.
- 5Brambory s kedlubnou, ředkvičkami a krabím salátem upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.