Zelenina v cizrnovém těstíčku

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2276 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
253 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mouky přidáme 1/2 lžičky soli a smícháme s 1 lžící oleje a kořením. Přilijeme 0,25 l vlažné vody a vymícháme hladké těstíčko.
  • 2
    Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a oloupeme. Mrkev, lilek a cuketu nakrájíme na tenká kolečka. Brokolici rozdělíme na malé růžičky. Papriku nakrájíme na tenké proužky. Petrželku opláchneme a lístky otrháme. Promícháme je se zeleninou.
  • 3
    Olej rozpálíme na 180 °C. Zeleninu postupně namáčíme v těstíčku a v oleji smažíme 4-5 minut dozlatova. Osušíme na kuchyňské utěrce a udržujeme teplé v troubě předehřáté na 75 °C. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.