Zelenina zapečená s mletým masem

80 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou kapustu povaříme v osolené vodě několik minut, scedíme a necháme okapat. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Mleté maso promícháme se solí, kořením a prolisovaným česnekem.
  • 3
    Do zapékací mísy vymazané olejem vložíme část masa, nadrobno pokrájenou kapustu, rajčata a nasekané natě. Osolíme, znovu navršíme maso, zeleninu a natě. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 40 minut. Pokrm zalijeme rozšlehanými vejci a dopečeme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.