Zeleninová kaše s rybou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, oloupeme brambory a celer a rozkrájíme je na kostičky. Očistíme a nalámeme na růžičky brokolici. Košťály oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omytou rybu (treska nebo červený okoun) pokapeme citronovou šťávou a rozkrájíme na kostičky.
  • 2
    V kastrolu rozpustíme tuk a na něm orestujeme zeleninu a brambory. Podlijeme vodou, přikryté povaříme asi 15 minut a přidáme na dalších 5 minut rybu.
  • 3
    Z očištěné petrželky otrháme lístky, které přidáme, a vše rozmixujeme na jemnou kaši.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.