Zeleninová kaše s rybou
55 min.

Ingredience
- 250gramůBrambory
- 250gramůCeler bulvový
- 100gramůBrokolice
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 200mililitrůVoda pitná
- 120gramůTreska mražená
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme, oloupeme brambory a celer a rozkrájíme je na kostičky. Očistíme a nalámeme na růžičky brokolici. Košťály oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omytou rybu (treska nebo červený okoun) pokapeme citronovou šťávou a rozkrájíme na kostičky.
- 2V kastrolu rozpustíme tuk a na něm orestujeme zeleninu a brambory. Podlijeme vodou, přikryté povaříme asi 15 minut a přidáme na dalších 5 minut rybu.
- 3Z očištěné petrželky otrháme lístky, které přidáme, a vše rozmixujeme na jemnou kaši.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.