Zeleninová omáčka
10 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyRajčata
- 50gramůPaprika zelená
- 50gramůPaprika červená
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaTabasco
- 1stroužekČesnek
- 100gramůOkurka salátová
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme, nakrájíme na kostičky, papriky a salátovou okurku nakrájíme rovněž na kostičky, cibuli nasekáme.
- 2Zeleninu rozmixujeme s cibulí a česnekem. Přidáme zeleninový vývar, ochutíme solí, pepřem a tabascem. Omáčku vychladíme.
- 3Je vhodná k rybám, zejména k praženým sardinkám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.