Zeleninová omáčka k těstovinám

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr nakrájený na kostičky a nasekaný česnek rozmícháme se smetanou a mlékem. Ohříváme tak dlouho, až se sýr roztaví. Osolíme, opepříme a okořeníme špetkou muškátu.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Cuketu a papriku očistíme a nadrobno nakrájíme. Zeleninu a hrášek podusíme na rozehřátém oleji asi 10 minut a vmícháme do omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.