Zeleninová polévka s červenou řepou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na kostičky, očištěnou mrkev s petrželí na kolečka, celer na nudličky, česnek prolisujeme, jarní cibulku posekáme na jemno.
  • 2
    Do hrnce nasypeme červenou řepu, mrkev, petržel, celer, zalijeme vodou a přivedeme k varu, osolíme, opepříme, vaříme asi 25 minut. Přidáme česnek, rajčatový protlak, posekanou jarní cibulku a dovaříme. Do odstavené polévky vmícháme bílý jogurt, podle chuti dosolíme a teplou polévku ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.