Zeleninová polévka s fenyklem

70 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, pórek na plátky, mrkev na kolečka, brambory očistíme a spolu s hlízou fenyklu a tuřínem pokrájíme na kostičky, petrželku, tymián a bobkový list svážeme nití.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli a osmahneme. Přidáme všechnu zeleninu a dusíme zvolna asi 5 minut. Zalijeme vývarem, přiložíme svázané bylinky, přidáme passatu, osolíme, opepříme a vaříme zvolna asi 40 minut.
  • 3
    Před podáváním vyjmeme bylinky a jednotlivé porce ozdobíme posekaným chmýřím z fenyklu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.