Zeleninová polévka z hlávkového zelí
35 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 500mililitrůVoda pitná
- 80gramůBrambory
- 30gramůPetržel kořen
- 30gramůCeler řapíkatý
- 20gramůOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 100gramůZelí hlávkové bílé
- 30gramůMrkev kořen
- 1kusŽemle tuková
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Osmahneme na oleji na drobno nakrájenou zeleninu, přidáme nakrájené brambory, vše zalijeme vodou a vaříme doměkka.
- 2Propasírujeme nebo rozmixujeme, osolíme, opepříme a ještě trochu přihřejeme.
- 3Podáváme s na kostičky nakrájenou opraženou žemlí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.