Zeleninová směs s očky

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
29 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na osminky, vykrájíme semena, také papriky zbavíme semen a pokrájíme je na nudličky, žampiony očistíme, rozpůlíme a krájíme na plátky, cibuli rozkrájíme nadrobno, petrželovou nať a tymián nasekáme na jemno, česnek prolisujeme. Sardinky slijeme a vykostíme, očka slijeme. Citron oloupeme, nakrájíme na plátky.
  • 2
    Cibuli zpěníme na másle, přimícháme žampiony, papriky, česnek, sůl, pepř, tymián a smažíme. Na závěr vmícháme rajčata a vysmažíme šťávu.
  • 3
    Servírujeme se sardinkami, očky, sypeme petrželovou natí, obkládáme plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.