Zeleninová všehochuť
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusFazole bílé
- 1,5litryVývar zeleninový
- 4kusyRajčata
- 1hrstPetržel - nať
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1kusCeler řapíkatý
- 3stroužkyČesnek
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůHrášek mražený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůTěstoviny konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1402 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
26 g
Sacharidy
221 g
Vláknina
45 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a nakrájíme cibuli.
- 2Řapíky celeru zbavíme tuhých vláken a na kousky nakrájíme.
- 3Fazole propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
- 4Osmahneme na másle cibuli, nasekaný česnek a kousky celeru.
- 5Podlijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu a 5 minut vaříme.
- 6Spaříme rajčata, sloupneme je a dužinu nakrájíme na kousky.
- 7Do polévky přidáme rajčata, hrášek a kolínka a vaříme,
- 8dokud nejsou těstoviny hotové.
- 9Osolíme a opepříme.
- 10Polévku podáváme posypanou strouhaným sýrem a petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.