Zeleninová všehochuť

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1402 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
26 g
Sacharidy
221 g
Vláknina
45 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nakrájíme cibuli.
  • 2
    Řapíky celeru zbavíme tuhých vláken a na kousky nakrájíme.
  • 3
    Fazole propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 4
    Osmahneme na másle cibuli, nasekaný česnek a kousky celeru.
  • 5
    Podlijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu a 5 minut vaříme.
  • 6
    Spaříme rajčata, sloupneme je a dužinu nakrájíme na kousky.
  • 7
    Do polévky přidáme rajčata, hrášek a kolínka a vaříme,
  • 8
    dokud nejsou těstoviny hotové.
  • 9
    Osolíme a opepříme.
  • 10
    Polévku podáváme posypanou strouhaným sýrem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.