Zeleninové hovězí řízky

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku vložíme hovězí maso. K řízkům přidáme víno, cukr, sójovou omáčku a vmícháme mouku.
  • 2
    Ve varné míse na středním plameni rozpálíme 1 lžíci oleje a osmažíme 1 řízek namočený v marinádě. Stejně budeme postupovat i při přípravě zbylého masa.
  • 3
    V pánvi orestujeme brokolici, přidáme zbývající zeleninu, přilijeme vodu a vše dusíme cca 5-8 minut, až do úplného změknutí.
  • 4
    Do smažených řízků přidáme ústřičnou omáčku, kterou ozdobíme fazolovými klíčky. Podle chuti přidáme koření.
  • 5
    Podáváme obložené dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.