Zeleninové karí

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli a česnek jemně nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme karí koření a promícháme. Dále přidáme omytá, nadrobno nakrájená rajčata a fazolky. Podlijeme trochou vody a dusíme.
  • 2
    Když jsou fazolky téměř měkké, přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory.
  • 3
    Měkkou zeleninu podle chuti přisolíme a okyselíme citronovou šťávou.
  • 4
    Šťáva musí zůstat hustá a zelenina nerozvařená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.