Zeleninové nudličky se sýrem

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu oloupeme nebo omyjeme a očistíme. Mrkev a kedlubnu nejprve nakrájíme na tenké plátky, potom na jemné nudličky, pórek a papriku nakrájíme na proužky. Petrželku omyjeme, oklepeme a nasekáme na jemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej. Zeleninu v něm na středním ohni zhruba 5 minut opékáme, přitom často mícháme. Krátce opečeme také petrželku a česnek. Přidáme pesto a 2 lžíce vody z vaření těstovin. Zeleninu ochutíme solí a pepřem. Mozzarellu necháme okapat a nakrájíme na kostičky. Čerstvě uvařené těstoviny smícháme se zeleninou a sýrem, necháme krátce odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.