Zeleninové ragú
45 min.
Ingredience
- 180gramůCibule
- 150gramůKedlubna
- 200gramůPórek
- 80gramůPetržel kořen
- 150gramůBrambory
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 65gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSmetana 12% (konzumní)
- 6gramůPetržel - nať
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 160gramůMrkev kořen
- 800mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu omyjeme, očistíme a pokrájíme na nudličky. Každý druh uvaříme ve vroucí osolené vodě.
- 2Vývar uvedeme k varu a zahustíme jíškou z mouky a másla. Povaříme 5 minut a přidáme smetanu, vařenou zeleninu. Osolíme a opepříme.
- 3Vše vaříme 20 minut.
- 4Servírujeme posypané sekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.