Zeleninové ragú

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu omyjeme, očistíme a pokrájíme na nudličky. Každý druh uvaříme ve vroucí osolené vodě.
  • 2
    Vývar uvedeme k varu a zahustíme jíškou z mouky a másla. Povaříme 5 minut a přidáme smetanu, vařenou zeleninu. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Vše vaříme 20 minut.
  • 4
    Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.