Zeleninové rizoto s krůtími prsíčky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvedeme do varu ve 400 ml osolené vody a pod pokličkou zvolna vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Oloupanou mrkev nakrájíme na nudličky, očištěnou a omytou brokolici rozebereme na růžičky. Mrkev s brokolicí předvaříme 8 minut, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    Omyté maso nakrájíme na kostky, okořeníme a zprudka opečeme na másle. Maso vyjmeme.
  • 4
    Oloupanou cibuli a česnek nasekáme a necháme zesklovatět ve výpeku. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, vývar a vaříme 4 minuty. Vložíme maso, mrkev, brokolici a vše krátce prohřejeme. Osolíme, opepříme a vmícháme rýži.
  • 5
    Pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.