Zeleninovo-bylinková omáčka z kuřecího vývaru

72 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
266 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do připraveného kastrolu vložíme kuřecí drůbky, zalijeme 1,2 l vody, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibulku, česnek, na kostičky nakrájený řapíkatý celer, nahrubo nasekanou petrželku, libeček, bylinkovou sůl, pepř, koriandr, zlatý sirup a vaříme na mírném ohni asi 60 minut.
  • 2
    Vývar přecedíme, zeleninu vrátíme zpátky do omáčky a za pomoci mixéru rozmixujeme na hladkou omáčku.
  • 3
    Poté ihned servírujeme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.