Zeleninovo - ovocný dip

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veškerou zeleninu očistíme, papriky oloupeme a nakrájíme na malé kousky, chilli papričku krájíme na tenké proužky, cibuli pokrájíme na jemno. Papáju oloupeme, zbavíme pecky, rozkrájíme nadrobno. Polovinu nakrájené papáji rozmixujeme.
  • 2
    V menším hrnci rozehřejeme trochu oleje, na něm do zlatova osmahneme cibuli s chilli papričkou, poté přimícháme papriky a dusíme ještě zhruba 4 minuty.
  • 3
    Směs přeneseme do menší mísy, promícháme s nakrájenou a rozmixovanou papájou, dle chuti přidáme cukr, oba octy, pepř, sůl, petrželku nakrájenou na jemno, pokapeme zbytkem oleje.
  • 4
    Před podáváním vložíme do chladničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.