Zeleninový briam

60 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
24 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené lilky nakrájíme na plátky a osmažíme na másle z obou stran dorůžova. Pekáč vymažeme zbytkem másla a lilky na něj rozložíme. Všechnu ostatní zeleninu nakrájíme na plátky a postupně rozložíme na lilky, jednotlivé vrstvy přiměřeně osolíme a opepříme. Jako poslední rozvrstvíme plátky rajčat, posypeme prolisovaným česnekem a nasekanou petrželkou, zalijeme olivovým olejem a dáme přikryté alobalem zapéct do mírně vyhřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.