Zeleninový brodet

100 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a v hrnci osmažíme na oleji dozlatova.
  • 2
    Cukety a kedlubny očistíme, opláchneme a pokrájíme na malé kostky.
  • 3
    Rajčata s pórkem opláchneme a pokrájíme na kolečka.
  • 4
    Očištěný česnek s opláchnutou petrželkou posekáme nadrobno.
  • 5
    Všechnu pokrájenou zeleninu postupně klademe do mísy, dobře ji promícháme se solí, mletou paprikou a pepřem.
  • 6
    Na usmaženou cibuli dáme všechnu zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě doměkka.
  • 7
    Veškerá šťáva ze zeleniny se během vaření vydusí.
  • 8
    Zeleninu podáváme teplou i studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.