Zeleninový brodet
100 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a v hrnci osmažíme na oleji dozlatova.
- 2Cukety a kedlubny očistíme, opláchneme a pokrájíme na malé kostky.
- 3Rajčata s pórkem opláchneme a pokrájíme na kolečka.
- 4Očištěný česnek s opláchnutou petrželkou posekáme nadrobno.
- 5Všechnu pokrájenou zeleninu postupně klademe do mísy, dobře ji promícháme se solí, mletou paprikou a pepřem.
- 6Na usmaženou cibuli dáme všechnu zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě doměkka.
- 7Veškerá šťáva ze zeleniny se během vaření vydusí.
- 8Zeleninu podáváme teplou i studenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.