Zeleninový kaviár
30 min.
Ingredience
- 6kusůRajčata
- 1lžíceOřechy vlašské
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusLilek
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Lilek a papriky opečeme v horké troubě, zchladíme studenou vodou, oloupeme a jemně nakrájíme.
- 2Rajčata spaříme, oloupeme a nasekáme, vmícháme mleté ořechy, olej, ocet a sůl. Smícháme s paprikami a lilkem.
- 3Hotový pokrm zdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.