Zeleninový kebab s bulgurovým salátem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
13 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme olej, nasekaný rozmarýn, sůl a pepř. Do marinády vložíme půlky kapie, cherry rajčata, plátky cukety a půlky očištěných žampionů a necháme 15 minut uležet.
  • 2
    Zatím vsypeme bulgur do mísy, zalijeme vodou asi 5cm nad povrch zrní a necháme 15 minut nabobtnat. V jiné míse smícháme rozpůlená cherry rajčata, sůl, pepř, nasekanou mátu, koriandr, olej, ocet a petrželovou nať.
  • 3
    Marinovanou zeleninu napícháme střídavě na špejle nebo špízové jehly a grilujeme 15 minut za stálého otáčení, až se zelenina propeče.
  • 4
    Do mísy k bylinkám vmícháme bulgur a podáváme k zeleninovým kebabům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.