Zeleninový nákyp s anglickou slaninou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži spaříme, propláchneme a ve vařící vodě uvaříme téměř doměkka. Ocedíme ji a necháme okapat.
  • 2
    Očištěný květák nakrájíme na kousky a rozložíme do vymaštěné zapékací mísy. Na květák urovnáme rýži, nakrájené papriky, rajčata a hrášek. Vše osolíme, opepříme a posypeme nudličkami anglické slaniny.
  • 3
    Nákyp pečeme v mírně vyhřáté troubě. Před dopečením jej zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem a solí.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.