Zeleninový salát s kuřecím masem

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pekáček si vytřeme olivovým olejem. Vložíme celé kuřecí řízky, zasypeme bazalkou, kurkumou a saturejkou. Podlijeme trochou vody a upečeme. Po dvaceti minutách vyjmeme z trouby, nakrájíme maso na kostičky a trochu je obalíme ve šťávě, ve které se peklo.
  • 2
    Ředkvičky nakrájíme na plátky, očištěnou salátovou okurku na kostičky. Zeleninu vložíme do mísy, přidáme na kolečka nakrájený pórek, na proužky pokrájenou červenou papriku a přisypeme hrášek. Zeleninu spolu promícháme a přidáme kuřecí maso. Brokolici nemusíme vařit, jen ji pokrájíme na malé růžičky a na chvíli ponoříme do horké vody. Po třech minutách scedíme, necháme okapat a vychladlou přidáme do salátu.
  • 3
    Salát zakapeme citronovou šťávou, posypeme oreganem a estragonem, osolíme a omastíme panenským olejem. Ještě lehce promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.