Zeleninový salát s tuňákem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
56 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme asi dvacet minut ve slané vodě, slijeme je a nakrájíme na kostky. Povaříme asi deset minut vajíčka a pět minut fazolové lusky zvlášť, obojí ve slané vodě, poté lusky rozpůlíme, vejce oloupeme a nakrájíme na dílky. Rajčata vaříme asi třicet sekund ve vařící vodě, poté je oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme.
  • 2
    V misce smícháme oleje, ocet a koření, směs nalijeme do mísy k bramborám, luskům, vajíčkám, rajčatům, tuňáku, olivám a ančovičkám. Vše pečlivě promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.