Zeleninový salát se zálivkou

25 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
18 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí, mrkev a kedlubnu nastrouháme na velmi tenké proužky. Kedlubnu osolíme a necháme asi na 15 minut stát ve vodě, poté scedíme. Vše dáme do velké mísy.
  • 2
    V menší misce smícháme majonézu, ocet, saké, hořčici, oba druhy oleje, sójovou omáčku, cukr, sůl, pepř a zálivku zamícháme.
  • 3
    Do mísy k zeleniné přidáme nakrájenou šalotku a posypeme nasekanými piniovými oříšky. Nakonec přelijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.