Zeleninový vývar základní světlý
90 min.
Ingredience
- 2kusyPórek
- 4kusyCibule
- 1kusCeler - nať
- 1kusCeler bulvový
- 2kusyMrkev kořen
- 2kusyPaprika červená
- 6kusůRajčata
- 6kusůŽampiony čerstvé
- 1kusČesnek
- 1kusPetržel kořen
- 1litrVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
3 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
16 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do kastrolu, zalijeme vodou, přidáme pepř a mírně osolíme.
- 2Přivedeme k varu, poté teplotu snížíme a vaříme cca 60 minut. Přes jemný cedník scedíme do čistého hrnce a dál redukujeme tekutinu na potřebné množství.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.