Zelenobílý salát

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory ve slupce (nakrájené na plátky) vaříme v hrnci s vroucí vodou 15 minut. Poté je necháme okapat a odložíme stranou na vychladnutí.
  • 2
    Promícháme jablko pokrájené na kostky s citronovou šťávou, poté je vmícháme do vystydlých brambor. Přidáme nasekané vlašské ořechy, kostičky sýra a listy rokety, promícháme.
  • 3
    Ušleháme v misce olivový olej, červený vinný ocet, med a semínka fenyklu, touto zálivkou salát přelijeme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.