Zelený chřest s kozím sýrem

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
5 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest omyjeme, očistíme, spodní konce odkrojíme, překrojíme napůl a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme přibližně 15 minut. Poté chřest scedíme, necháme okapat. Pažitku omyjeme a na jemno nasekáme. Kozí sýr pokrájíme na kostičky.
  • 2
    Cherry rajčátka omyjeme, překrojíme napůl, vložíme do velké salátové mísy, přidáme uvařený chřest, pažitku a kozí sýr. Vše promícháme.
  • 3
    V menší misce smícháme olej, balsamico, limetkovou šťávu, sůl a pepř. Takto připravenou zálivkou přelijeme chřestový salát, promícháme a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.