Zelený salát s jablkem, pistáciemi a sýrem Brie
20 min.
Ingredience
- 3lžíceBalsamico ocet
- 125gramůSýr Brie
- 50mililitrůOlej avokádový
- 1špetkaSůl
- 400gramůSalát hlávkový
- 1hrstPistácie
- 50mililitrůDžus jablečný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
24 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Na zálivku smícháme avokádový olej, jablečnou šťávu a balzamikový ocet, ochutíme solí a čerstvě umletým pepřem.
- 2Salátové listy smícháme s polovinou zálivky, rozdělíme na talíře. Na salát naskládáme jablka nakrájená na tenké plátky, loupané pistácie a sýr nakrájený na plátky.
- 3Zbytek zálivky nalijeme kolem salátu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.