Zelí s vlašskými ořechy

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
28 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílé a červené zelí pokrájíme a dáme stranou.
  • 2
    Rozpálíme ve woku podzemnicový olej a olej z vlašských ořechů, přidáme pokrájené jarní cibulky, rozetřený česnek a nakrájené tofu na kostky a smažíme 5 minut. Přidáme půlky vlašských ořechů, citronovou šťávu a dijonskou hořčici. Osolíme, opepříme a 5 minut povaříme.
  • 3
    Směs přemístíme na ohřátou mísu a posypeme mákem. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.